Informatie

Knie, onderbeen en voet.

Goed Om Te Weten

Bij de voetreflexmassage masseer ik vanaf de knie, onderbeen en voet. Zorg dus voor makkelijke kleding, evt een broek die ruim tot boven de knie omhoog kan.

Voetreflextherapie ondersteunt de natuurlijke processen in het lichaam waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Voetreflextherapie is echter géén vervanging van een medische behandeling of bezoek aan een arts maar kan worden gezien als een waardevolle aanvulling!

De eerste afspraak voor behandeling start met een intake gesprek, waarna u een ontspannende voetreflexmassage krijgt zodat u en uw lichaam ervaren wat een massage kan doen. Daarna stel ik een behandelplan op en overleg ik met u de aanpak.

In de volgende gevallen is het af te raden om een behandeling te ondergaan:

Dorienvoetreflexplus-hero-banner

Mogelijke Reacties

Tijdens en na de behandeling zijn er verschillende reacties mogelijk. Dit is alleen maar goed, want het betekent dat er iets in gang is gezet in het lichaam, dus dat er iets gebeurt en dat is positief. Oude kwalen kunnen ook voor een dag of twee terugkomen, om vervolgens weer te verdwijnen. Na de voetreflexbehandeling kunt u merken dat er afvalstoffen zijn losgekomen en door het lichaam worden afgevoerd.

bijvoorbeeld:

Voetreflexmassage kan verlichting geven bij onder andere de volgende klachten:

De positieve effecten van voetreflexmassage kunnen zijn:

Zoekt u een origineel cadeau?

Wilt u iemand verwennen of kennis laten maken met voetreflex?