Voetreflexmassage

Behandeling reflexzones

De voet weerspiegelt het gehele lichaam

Alle organen en lichaamsdelen zijn hier terug te vinden. Door deze reflexzones te behandelen wordt de doorbloeding, lymfe en energie doorstroming gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller door het lichaam afgevoerd. De vitaliteit neemt toe, het immumsysteem wordt verbeterd waardoor klachten minder worden of zelfs verdwijnen. 

Of te wel het lichaam wordt zelf aan het werk gezet. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

behandeling

Westerse reflexologie

In de westerse reflexologie behandelt men vooral met een speciale duimtechniek. Zodat zones nauwkeurig behandeld kunnen worden. In de chinese reflexologie wordt gebruik gemaakt van andere technieken.

Naast de reflexzones worden ook meridianen en acupunctuurpunten behandeld. Ook energetische behandelingen zoals chakra- aura en metamorfose massages zijn hierin opgenomen. VoetreflexPlus therapie is een combinatie van westerse en chinese voetreflextherapie die elkaar aanvullen en versterken. Deze combinatie van het beste uit beide geeft een grote effectieviteit van een behandeling.

Lichaam en geest ontspannen, even tijd voor uzelf……………………….

Per 25-05-2018 is de AVG van kracht. Ook ik ga zorgvuldig met uw privacy gegevens om. Deze worden niet aan derde verstrekt. Wij zijn aangesloten bij CAT (collectief alternatieve therapeuten).

Zoekt u een origineel cadeau?

Wilt u iemand verwennen of kennis laten maken met voetreflex?